FOTO FABULOS! Imaginea zilei pe Otopeni! Cine a aparut in spatele Simonei Halep la revenirea de la Wimbledon

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Iulie 2014, 17:07

	FOTO FABULOS! Imaginea zilei pe Otopeni! Cine a aparut in spatele Simonei Halep la revenirea de la Wimbledon

Simona Halep a revenit in tara dupa semifinala de la Wimbledon, cea mai buna performanta obtinuta de o tenismena din Romania!

Halep a fost aplaudata de toti oamenii din aeroportul Otopeni la coborarea din avion si a primit mai multe flori decat a putut sa care. 

Simona a oferit declaratii jurnalistilor prezenti la Otopeni si le-a multumit romanilor pentru sustinere. Halep face spectacol inceand de miercuri la turneul WTA de la Bucuresti, primul asemenea turneu din Romania. 

Apoi, Simona Halep a plecat spre masina, inconjurata de 6 bodyguarzi! Nu erau ai ei ci oamenii angajati de aeroport. Oficialii de la Otopeni au vrut sa aiba grija de viitorul Romaniei in tenis. Simona Halep ocupa locul 3 in lume in acest moment si a promis un turneu de Grand Slam in viitorul apropiat. "Daca nu o sa reusesc la US Open, o sa muncesc mai mult!", a anuntat ea. 

Simona Halep a fost inconjurata de 6 bodyguarzi pana s-a urcat in masina care o duce spre Constanta. 

Simona a avut nevoie de ajutor pentru a cara toate buchetele de flori primite pe Otopeni. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies