LeSean McCoy Philadelphia Eagles Virale

FOTO Castiga 45 de milioane de dolari, dar se zgarceste la bacsis! Fotbalistul care s-a facut de ras intr-un restaurant

Un jucator din NFL a provocat furie pe retelele de socializare dupa ce a lasat un bacsis minuscul la un fast food. 
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Septembrie 2014, 12:56
Data actualizarii: Joi 11 Septembrie 2014, 12:59

LeSean McCoy a devenit inamicul numarul 1 in SUA, dupa ce a lasat bacisis 20 de centi la o nota de plata de 60 de dolari cand a mancat la PYT Burger. 

Proprietarul localului a decis sa posteze nota de plata pe Facebook, decizie controversata. McCoy e un jucator legendar de la Philadelphia Eagles, cu un contract de 45 de milioane de dolari pe cinci ani! El a ajuns la local insotit de alti doi prieteni si au consumat impreuna de 60 de dolari. Ei au lasat bacsis doar 20 de centi, in conditiile in care in SUA ospatarii si chelnerii nu primesc salarii, ci doar bacsisuri. In mod normal se lasa 10% din totalul notei, dar jucatorul de fotbal a lasat doar 0.03% din nota. 

Cei 20 de centi sunt impartiti intre ospatar, picolul care a strans masa si barman. "Nu mi-a venit sa cred cand am vazut nota. Ospatarul era consternat. Decizia de a pune chitanta pe Facebook imi apartine. E un jucator legendar si il admir enorm pentru tot ce face pe teren. Dar nu este posibil ca un milionar sa lase doar 20 de centi bascsis, e bataie de joc si lipsa de respect pentru un serviciu impecabil", a declarat proprietarul PYT Burger. 

Jucatorul a fost rugat de un jurnalist sa comenteze informatia, insa s-a limitat doar sa spuna ca "e vrajeala", fara alte completari. 

 

Post by PYT.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!