Virale

Fostul iubit a facut-o PRAF in 2 cuvinte! Cea mai tanara MILIARDARA a lumii, umilita in public

Super-diva Kylie Jenner (22 de ani), a carei avere a depasit recent bariera de un miliard de dolari, a primit o lovitura cu totul neasteptata de la cantaretul canadian Drake, cu care a avut o scurta idila la finalul anului trecut.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2020, 19:46
Data actualizarii: Sambata 23 Mai 2020, 19:49

Scandalul monstru iscat peste Ocean a fost provocat de rapperul de 33 de ani, dupa ce pe contul sau de Instagram a aparut o melodie mai veche, care fusese insa tinuta mult timp la sertar.

Ei bine, cateva dintre versurile sale au atras atentia in mod deosebit, el referindu-se la un moment dat la Kylie Jenner, pe care a caracterizat-o drept ”side piece”. E o expresie care in limba engleza e asimilata cu o amanta sau cu o persoana care intretine relatii sexuale fara nicio implicare sufleteasca.

Drake si-a dat apoi seama de consecinte, dar a fost prea tarziu, venind cu o explicatie puerila. ”O melodie inregistrata acum 3 ani si care n-ar fi trebuit sa apara niciodata. Ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac e sa-mi tratez prietenii cu lipsa de respect”, a precizat artistul.

  • Fostul iubit a facut-o PRAF in 2 cuvinte! Cea mai tanara MILIARDARA a lumii, umilita in public

Rapperul n-a umilit-o insa doar pe Kylie, intr-un alt pasaj folosind un limbaj vulgar (”fucking”) in corelatie cu sora lui Jenner, Kendall, dar si cu Gigi Hadid, una dintre cele mai in voga fotomodele.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies