Fostul iubit a facut-o PRAF in 2 cuvinte! Cea mai tanara MILIARDARA a lumii, umilita in public

Fostul iubit a facut-o PRAF in 2 cuvinte! Cea mai tanara MILIARDARA a lumii, umilita in public

Super-diva Kylie Jenner (22 de ani), a carei avere a depasit recent bariera de un miliard de dolari, a primit o lovitura cu totul neasteptata de la cantaretul canadian Drake, cu care a avut o scurta idila la finalul anului trecut.

Scandalul monstru iscat peste Ocean a fost provocat de rapperul de 33 de ani, dupa ce pe contul sau de Instagram a aparut o melodie mai veche, care fusese insa tinuta mult timp la sertar.

Ei bine, cateva dintre versurile sale au atras atentia in mod deosebit, el referindu-se la un moment dat la Kylie Jenner, pe care a caracterizat-o drept ”side piece”. E o expresie care in limba engleza e asimilata cu o amanta sau cu o persoana care intretine relatii sexuale fara nicio implicare sufleteasca.

Drake si-a dat apoi seama de consecinte, dar a fost prea tarziu, venind cu o explicatie puerila. ”O melodie inregistrata acum 3 ani si care n-ar fi trebuit sa apara niciodata. Ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac e sa-mi tratez prietenii cu lipsa de respect”, a precizat artistul.

Rapperul n-a umilit-o insa doar pe Kylie, intr-un alt pasaj folosind un limbaj vulgar (”fucking”) in corelatie cu sora lui Jenner, Kendall, dar si cu Gigi Hadid, una dintre cele mai in voga fotomodele.

Citeste si:kylie jenner
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies