Fiul lui Neil Armstrong, primul om care a pasit pe LUNA, RUPE TACEREA! Ce spune despre tatal sau si viata EXTRATERESTRA

Fiul lui Neil Armstrong, primul om care a pasit pe LUNA, RUPE TACEREA! Ce spune despre tatal sau si viata EXTRATERESTRA

Neil Armstrong a facut parte din echipajul Apollo 11, care a ajuns prima data pe Luna.

Neil Armstrong ar fi implinit in aceasta luna 90 de ani, iar Daily Star a realizat un interviu cu fiul acestuia. 

Mark Armstrong este un inginer software in Silicon Valley si avea doar 6 ani cand tatal sau a schimbat cursul istoriei cu celebrul 'salt urias pentru omenire'.

Era in vara anului 1969, cand Armstrong si echipajul sau plecau in misiunea istorica Apollo 11. Fiul sau, Mark, dezvaluie ca Neil era convins ca viata extraterestra exista:

"Da, am auzit odata pe cineva care l-a intrebat daca crede in viata extraterestra, iar raspunsul sau a fost: 'ar fi arogant sa nu'".

El a continuat: "Universul este de neimaginat de vast si stim atat de putin despre el, incat credinta sa era, statistic vorbind, ca sansele erau coplesitor de mari incat sa nu fim singuri in univers", a mai spus Mark Armstrong, pentru Daily Star.

In testamentul fiului lui Armstrong se adauga dezbateri cu privire la faptul ca astronautii Apollo 11 ar fi putut observa OZN-uri in timpul misiunilor lor, o parere niciodata dovedita, dar extrem de controversata.

Edwin E. Aldrin Jr, sau Buzz Aldrin cum il numeau colegii, a fost un alt astronaut al mistiunii Apollo 11. Acesta dezvaluia intr-un interviu din documentarul 'Apollo 11: The Undold Story' ca in drum spre Luna echipajul a vazut un OZN. Ulterior, acestia si-a schimbat declaratia spunand ca au vazut defapt o bucata care se desprindea de nava, iar declaratiile sale au fost intelese gresit.

Neil Armstrong a murit pe 25 august 2012.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Școlile se vor închide o zi sau două pentru alegeri, cursurile se vor ține online
BRAT