jessica springsteen bruce springsteen echitatie Jocurile Olimpice olimpiada Virale

Fiica legendarului Bruce Springsteen ar putea participa la Jocurile Olimpice! Vesti senzationale pentru starul muzicii

Jocurile Olimpice sunt foarte aproape si ele, iar anumiti sportivi inca mai au sansa sa participe la intrecerea de la Tokyo.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 31 Mai 2021, 15:26
Data actualizarii: Luni 31 Mai 2021, 15:59

In perioada 23 iulie - 8 august urmeaza sa se desfasoare Jocurile Olimpice de la Tokyo, care au fost amantate pentru un an dupa ce pandemia de coronavirus a facut ravagii la nivel global, iar majoritatea oameniilor care vor participa la cea mai prestigioasa intrecere sportiva sunt deja cunoscuti.

Totusi, inca mai exista echipa calificate care inca nu si-au anuntat membrii, iar pentru cea de echitatie a Statelor Unite ale Americii asta ar putea insemna ca un nume foarte interesant sa-si faca aparitia, nimeni alta decat Jessica Springsteen, fiica celebrului cantaret Bruce Springsteen.

Interpretul in varsta de 71 de ani este cunoscut la nivel global, fiind poreclit "The Boss", a inregistrat de-a lungul carierei cu E Street Band si este apreciat pentru rock-ul sau romantic, versurile sale poetice si sentimentele pentru cultura americana. A compus de mai multe ori coloana sonora pentru diverse productii cinematografice, iar acum numele sau va fi dus mai departe de fiica sa, o sportiva foarte talentata care spera sa aduca aurul pentru Statele Unite la Olimpiada.

Modifică setările cookies