Virale

FOTO Fiica lui Jennifer Lopez, departe de stilul vestimentar sexy al vedetei. Cum arată Emme, considerată „Rățușca cea urâtă”, la 13 ani 

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate vedete din lume, iar paparazzi sunt mereu pe urmele ei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 09:57
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 13:08

Vedeta de 52 de ani petrece cât de mult timp poate alături de copiii ei, gemenii Emme și Max, fiind dornică să fie cât mai prezentă în viața lor.

În urmă cu câteva zile, cântăreața a fost surprinsă la cumpărături alături de Emme. Îmbrăcată impecabil ca de fiecare dată, Jennifer Lopez a optat pentru o ținută care să îi pună în valoare fizicul de invidiat.

De cealaltă parte, tânăra de 13 ani a adoptat un stil de vestimentar propriu, total diferit de cel al mamei sale. Emme poartă haine largi, care îi acoperă corpul în totalitate și nu pare deranjată de criticile răutăcioase pe care le primește pe rețelele de socializare.

După o relație de patru ani cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez a reluat legătura cu Ben Affleck, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Affleck și Lopez au făcut un nou pas în relația lor, după ce le-au permis copiilor lor să se cunoască și să petreacă timp împreună.

Peste Ocean au apărut deja zvonuri că cei doi plănuiesc să se căsătorească. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies