Virale

GALERIE FOTO Fiica lui Boris Becker a reacționat după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare! Ce a postat modelul 

Boris Becker (54 ani) a fost condamnat la închisoare, fiind pedepsit cu doi ani și șase luni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 18:50
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 18:55

Fostul mare tenisman german Boris Becker, triplu campion la Wimbledon, a fost găsit vinovat în patru din cele 24 de capete de acuzare formulate împotriva sa în legătură cu falimentul personal declarat în 2017, a decis juriul unui tribunal londonez. 

Reacția fiicei lui Boris Becker după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare

Anna Ermakova (22 ani) este fiica lui Boris Becker făcută „neplănuit” cu un model din Rusia, concepută pe scările unui celebru restaurant, în afara căsătoriei. Anna este model și a postat pe contul său de Instagram un mesaj pentru mesajele de susținere pe care le-a primit după condamnarea tatălui său. 

„Vă mulțumesc pentru tot sprijinul oferit”, a scris Anna pe contul său de Instagram. 

Boris Becker, condamnat la închisoare în dosarul falimentului 

Becker (54 ani), care are în palmares şase titluri de Mare Şlem, fusese declarat în faliment în 21 iunie 2017 din cauza unui împrumut de 3 milioane de lire sterline (3,5 milioane de euro) făcut la banca privată Arbuthnot Latham şi nereturnat, pentru o proprietate la Mallorca (Spania).

Fostul campion a fost acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline, inclusiv două trofee cucerite la Wimbledon, pentru a evita să îşi achite datoriile.

Becker, care trăieşte în Marea Britanie din 2012, a pretins că a colaborat cu administratorii însărcinaţi cu asigurarea bunurilor sale, oferindu-şi chiar şi inelul de nuntă, acţionând conform sfaturilor primite de la experţi.

Boris Becker a fost găsit vinovat în patru capete de acuzare conform Legii Insolvenţei de juriul curţii Southwark Crown din Londra, pentru înstrăinarea de proprietăţi, două capete de nedezvăluire a averii şi unul de ascunderii de datorii.

Germanul a vândut deja la licitaţie o serie dintre trofeele câştigate, pentru suma de 700.000 de lire (840.000 euro), pentru a achita o parte din datorii. Acuzarea i-a reproşat că nu a declarat două proprietăţi în Germania, precum şi o cotă dintr-un apartament londonez, ascunzând un împrumut de 825.000 de euro.

În 2017, când a fost declarat falimentul său, datoriile lui Becker, care a câştigat 49 de titluri într-o carieră sportivă de 16 ani, erau estimate la 50 de milioane de lire sterline. El contestă toate infracţiunile de care este acuzat.

Modifică setările cookies