FIFA Virale

LOVITURA INCREDIBILA pentru Anamaria Prodan! A inceput sa planga instant cand a aflat asta! Cea mai dureroasa veste! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 15:51
Data actualizarii: Sambata 10 Mai 2014, 19:51

Lovitura grea pentru agentii din intreaga lume. 

Comitetul executiv al FIFA a aprobat un nou regulament privind sistemul de reprezentare al jucatorilor, conform caruia comisionul intermediarilor in cazul transferurilor urmeaza sa fie limitat la 3 la suta din venitul brut negociat pentru fotbalist sau din suma de transfer, informeaza www.frf.ro.

O prevedere stricta face referire la contractele jucatorilor minori, regulamentul "interzicand orice plati catre intermediari" in cazul acestora.

Conform regulamentului, de la 1 aprilie 2015, contractele incheiate pana atunci de catre agentii de jucatori (conform regulamentului in vigoare, pe o perioada de pana la maximum 24 de luni) ar urma sa devina nule, in locul lor urmand a fi introduse declaratii ce vor trebui inregistrate pentru fiecare operatiune in parte la federatiile in cauza.

Pentru fiecare tranzactie de jucator ar urma sa existe un contract punctual, incheiat impreuna cu un intermediar, care, de la 1 aprilie 2015, va putea fi persoana fizica, dar si juridica si care nu va mai avea nevoie de licenta. S-ar renunta astfel la examenul de licentiere a agentilor de jucatori.

Regulamentul aprobat de Comitetul Executiv necesita si validarea de catre Congresul FIFA, programat la Sao Paulo, pe data de 11 iunie 2014.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies