Virale Femeia pilot care a renuntat la curse si a intrat in industria filmelor pentru adulti face dezvaluiri! Ce i-a transmis tatal sau

Femeia pilot care a renuntat la curse si a intrat in industria filmelor pentru adulti face dezvaluiri! Ce i-a transmis tatal sau 

Renee Garcie (25 ani) a renuntat la cariera de pilot si s-a reorientat in industria filmelor pentru adulti. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 August 2020, 23:37
Data actualizarii: Joi 20 August 2020, 23:37

Desi decizia ei a fost criticata de multi atunci cand si-a anuntat intentia de a intra in industria filmelor pentru adulti, Renee a fost in totalitate sustinuta de parintii sai. 

Pilotul de la Supercars si-a agatat casca in cui si si-a inceput cariera pe cel mai popular site la ora actuala, iar acum a ajuns sa castige lunar sute de mii de euro. 

  • Femeia pilot care a renuntat la curse si a intrat in industria filmelor pentru adulti face dezvaluiri! Ce i-a transmis tatal sau

Conform tinerei, cel care a incurajat-o sa isi continue cariera in industrie ar fi fost chiar tatal ei, a marturisit Renee intr-un interviu pentru Hit Network's Hughesy and Ed. 

"Am trecut printr-o perioada grea, devine greu sa incerci si sa fii creativ tot timpul, am vorbit cu tatal meu si i-am zis ca renunt. El mi-a spus sa nu fac asta daca incasez atat de multi bani. 

M-a incurajat sa continui sa fac asta deoarece imi schimba viata si daca cineva are capacitatea de a castiga atat de multi bani, oricine ar trebui sa incerce. Sa ai astfel de sprijin in momente grele este un lucru bun", a spus Renee. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!