Virale

Femeia care are un simt al mirosului supranatural! Ce se intampla daca te miroase de aproape

Femeia are un miros incredibil.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 10:18
Data actualizarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 10:19

Joy Milne este o femeie din Anglia, care are un simt al mirosului absolut incredibil. Aceasta poate sa miroasa mai multe boli, majoritatea dintre ele foarte grave, cum ar fi Parkinson, diferite tipuri de cancer sau diabetul.

Femeia si-a dat seama ca poate mirosi mai multe boli dupa ce sotul sau s-a imbolnavit de Parkison la doar 40 de ani, atunci cand a observat o schimbare de miros.

Aceasta a activat si ca sora medicala la un spital, acolo unde si-a socat colegii cand a mirosit un pacient si apoi i-a transmis doctorului ca acesta are cancer la ficat, lucru care s-a adeverit dupa investigatii.

Femeia lucreaza de mai multi ani cu oamenii de stiinta, pentru a identifica metode de a detecta anumite boli cat mai repede, pentru a fi tratate din timp.

Pentru a testa daca are intradevar capacitatea de a descoperi anumite boli, femeia a fost testata in urma cu cativa ani. Aceasta a primit 10 tricouri, dintre care 5 apartineau unor persoane cu Parkinson. Joy a nominalizat exact tricourile ce apartineau persoanelor bolnave, dar a mai facut o dezvaluire socanta. Aceasta i-a transmis unuia dintre oamenii care asistau la experiment sa se duca la doctor pentru ca e bolnav de Parkinson.... cateva luni mai tarziu, acesta a fost diagnosticat si el!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!