FBI a declasificat documente care 'recunosc existenta unor extraterestri gigantici'! Raportul de 70 de pagini care schimba tot ce stiam

FBI a declasificat documente care 'recunosc existenta unor extraterestri gigantici'! Raportul de 70 de pagini care schimba tot ce stiam

Un raport din anul 1947 ar fi fost declasificat de FBI, iar in acesta se confirma existenta unei vizite extraterestre pe pamant.

Raportul declasificat are o lungime de aproape 70 de pagini si a fost scris de un profesor anonim. In documentele care au apartinut FBI sunt mentionate farfurii zburatoare si 'fiinte uriase'.

Dosarele, care au fost prezentate online, prezinta intalnirile cu fiintele extraterestre din anul 1947. Raportul declasificat de FBI este cunoscut sub numele de 'Memorandumul 6751'.

In descrierile facute de un profesor universitar anonim, se prezinta aparitia unor nave extraterestre care intra in atmosfera:

"Aceste date referitoare la nave extraterestre sunt acum la indemana si trebuie oferite oricat de fantastic si de neinteligibil ar parea mintilor care nu au fost instruite anterior sa se gandeasca la asta. O parte din nave transporta echipaje, altele sunt sub control de la distanta. Misiunea lor este pasnica. Extraterestrii se gandesc sa se aseze pe aparatele de zbor. Ei sunt asemanatori cu oamenii, dar cu dimensiuni mult mai mari. Farfuriile zburatoare poseda un tip de energie radianta sau raza, care va dezintegra cu usurinta orice nava care ataca. Ei intra in atmosfera si dispar dupa bunul plac din viziunea noastra, fara a putea sa ii mai gasim", se arata intr-un paragraf din raport, potrivit Daily Star.

Conform aceleiasi surse, dosarul declasificat de 70 de pagini poate fi vizualizat pe site-ul online al FBI.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școlile din București în care vor exista secții de votare se vor închide 4 zile
BRAT