Fantezii cu extraterestrii! Cea mai bine platita dama de companie din SUA le-a facut o oferta de nerefuzat "extraterestrilor" din Area 51

Fantezii cu extraterestrii! Cea mai bine platita dama de companie din SUA le-a facut o oferta de nerefuzat "extraterestrilor" din Area 51

Cea mai bine platita dama de companie din Statele Unite ale Americii a vorbit despre fanteziile sale sexuale.

Alice Little este cea mai bine platita prostituata din SUA si a dezvaluit o fantezie inedita pe care o are: sa fie rapita de extraterestrii. 

Discutia a venit in urma ofertei pe care focoasa roscata a facut-o pentru participantii la festivalul Alienstock. Oferta consta intr-un discount primit de acestia pentru a petrece o noapte cu ea. Cu toate ca festivalul a fost anulat, Alice sustine ca oferta este inca in picioare, iar entuziasmatii de povestile cu extraterestrii pot sa apeleze la serviciile ei. 

Alienstock este un festival cu tematica extraterestra, care s-a dezvoltat de la un eveniment creat pe Facebook sub denumirea de "Storm Area 51". Urma sa inceapa pe 20 septembrie, insa a fost anulat de catre organizatori. 

"Am programul incarcat pana la sfarsitul lui septembrie cu vizitatori dornici sa beneficieze de oferta mea. Cred cu tarie ca anularea festivalului nu ii va opri pe pasionati", a declarat Alice Little pentru Daily Star Online.

Citeste si:SUAalice little
VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies