Familia unui criminal celebru cere deshumarea de urgenta a acestuia, oficialii din cimitir se opun categoric. Motivul este incredibil

Familia unui criminal celebru cere deshumarea de urgenta a acestuia, oficialii din cimitir se opun categoric. Motivul este incredibil

Cazul a devenit unul mediatizat.

John Dillinger este unul dintre cei mai cunoscuti criminali din istoria Statelor Unite. Acesta a fost asasin si jefuitor de banci la inceputul secolului 20, fiind vanat de autoritati ani la randul, pana cand a fost prins si impuscat.

Cel putin asa suna varianta oficiala, insa urmasii acestuia spun ca au dovezi ca cel ingropat acum 85 de ani nu este John Dillinger. Familia a depus o cerere oficiala in urma cu doua luni, dar cei care se ocupa de cimitir spun ca nu sunt de acord, pe motiv ca acest lucru "ar strica linistea in cimitir". Decizia finala va fi luata de un judecator, pe 1 octombrie.

Familia lui Dillinger a primit o oferta din partea unui post care produce filme documentare. Urmasii criminalului spun ca autoritatile au ingropat in 1934 un alt barbat, despre care au spus ca este John Dillinger, pentru ca opinia publica sa se linisteasca, presiunea fiind foarte mare din partea oamenilor de rand ca acesta sa fie prins.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis a promulgat legea care obligă instanțele să pronunțe deciziile în cel mult 120 de zile
BRAT
Modifică setările cookies