Pamela Jacobs Virale

FABULOS! Nimeni nu reuseste sa ghiceasca varsta acestei femei! Toti raman masca atunci cand ii vad buletinul

O femeie in varsta de 52 de ani din Marea Britanie socheaza de fiecare data cand isi anunta varsta!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2015, 19:08
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2015, 19:09

Pamela Jacobs din Leeds poate deveni cea mai invidiata femeie din lume! Datorita nutritiei si a uleiului de nuca de cocos, sustine ea, femeia reuseste sa isi mentina un aspect de pustoaica de 20 de ani, asta in conditiile ea a depasit pragul de 50 de ani!

Pamela are un fiu in varsta de 21 de ani, iar cei doi sunt adesea confundati ca un cuplu si nu ca mama si fiu!

Acum femeia isi dezvaluie secretele in Daily Mail. Secretele nu sunt de fapt mari necunoscute.

Sportul, dieta atenta si uleiul de nuca de cocos din plin sunt ingredientele care o fac sa arata vesnic tanara. Si genele bune sunt importante, recunoaste femeia. Si fiul ei si ceilalti membri ai familiei par mai tineri in realitate. Ea este campioana la acest capitol insa. "Barbatii imi fac mereu complimente si nu ma crede nimeni cand spun ce varsta m. Mereu sunt acuzata ca mint. Dar eu stau si ma intreb, ce femeie ar adauga ani la varsta ei?", a declarat Pamela Jacobs in Daily Mail.

Un aspect atat de tanar trebuie intretinut. Femeia merge de doua ori pe saptamani la sauna si isi exfoliaza pielea in fiecare zi si nu iese din casa fara crema de protectie solara.

"Chiar daca arat mai tanara, asta nu inseamna ca ma si imbrac precum o femeie de 21 de ani, sau ca ma comport ca una. Exista limite atunci cand ai un fiu de 21 de ani.

Adesea sunt confundata cu iubita fiului meu, ceea ce e putin ciudat", mai povesteste femeia. Ea este divortata si spune ca prefera barbatii de varsta ei. "E flatant ca sunt barbati tineri care imi fac complimente, dar ii prefer pe cei de varsta mea".

Pamela nu produce confuzie doar in relatiile cu barbatii. "Acum ceva vreme am vrut sa-mi iau bilet spre Londra, iar casiera mi-a cerut carnetul de studenta pentru reducere. I-am zis ca nu am unul pentru ca nu sunt studenta si i-am zis ce varsta am. Nu m-a crezut pana cand nu i-am aratat actul de identitate, iar atunci a ramas blocata". 

.

Pamela si fiul ei.

Modifică setările cookies