Virale

Este unul dintre cele mai cunoscute personaje de la Hollywood, dar nu stiai cum arata actorul care l-a intruchipat! FOTO:

Chewbacca, probabil unul dintre cele mai cunoscute personaje de la Hollywood, celebrul "wookie" din Razboiul Stelelor, implineste 70 de ani. Nu personajul, ci actorul care l-a intruchipat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 09:25
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 09:34

Este, fara doar si poate, unul dintre cele mai cunoscute personaje din istoria Hollywoodului, dar putini stiu cum arata de fapt actorul care l-a jucat.

Peter Mayhew, un englez nascut in Londra, cu o inaltime de 2,21 metri, a fost cel care i-a dat viata lui "Chewy", acesta ajungand pe platourile de filmare dupa ce si-a inceput cariera ca...infirmier.

Cu aparitii ca figurant in mai multe show-uri din Anglia, Peter Mayhew a fost selectat la un casting pentru a juca rolul "credinciosului wookie" in varsta de 200 de ani.

Acum, la mai bine de trei decenii de la filmarile pentru Star Wars, sunt inca multi care habar nu au cine era de fapt Chewbacca. IMDB.com a tinut, insa, sa-i transmita, astazi, un mesaj lui Peter Mayhew, cel care implineste 70 de ani.

Modifică setările cookies