Virale

"Eram la un pas sa ma SINUCID!" A suferit un SOC dupa divortul parintilor si a ajuns la 200kg! Acum mai are doar 8% grasime FOTO

Cei de la Bodybuilding.com prezinta cazul lui Troy Fox, cel care a reusit sa slabeasca 100 de kilograme in 3 ani de zile

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Iulie 2014, 18:25
Data actualizarii: Vineri 25 Iulie 2014, 18:26

Troy povesteste pe site-ul Bodybuilding despre cum a scapat de sub control modul in care manc, fiind afectat si de divortul parintilor. "A fost o lovitura emotionala pentru mine. Am refuzat sa vorbesc cu cineva sau sa merg la consilier. Am pus mai bine de 30 de kilograme in 6 luni". Ulterior, mama lui l-a parasit pe el si pe fratele sau care a intrat in depresie, incercand si sa se sinucida.

"M-am indreptat catre mancare, o faceam pentru confortul meu. Mancam neincetat si nu ma simteam niciodata plin. Am fost la evaluarea formei fizice pentru football anul urmator si cantaream 195 de kilograme. Adica alte 45-50 de kilograme puse in 4-5 luni. Nu voiam sa cred ca asta mi se intampla, dar nu m-a motivat sa schimb ceva"

A incercat diete, dar le abandona dupa o luna. S-a dus la colegiu unde, desi facea sport, nu manca sanatos. A ajuns chiar la 200 de kilograme. Orice drum acasa il ducea in pragul depresiei. "Da, m-am gandit sa ma sinucid" a recunoscut el cand a fost intrebat de un psihiatru.

Totul s-a schimbat insa cand tatal sau a descoperit ca are cancer. Troy si-a dat seama ca nu mai isi poate permite sa-i fie mila de el insusi si trebuie sa fie puternic pentru tatal sau. A facut o intelegere cu acesta sa manance 1500 de calorii pe zi. Troy pentru a slabi, tatal lui pentru a fi puternic in timpul tratamentului. Si a avut succes pentru amandoi! Troy a slabit foarte mult, tatal sau a suferit o interventie chirurgicala ce a avut succes iar cancerul nu a mai recidivat!

Troy a inceput sa-si stabilieasca obiective pentru a ajunge la greutatea optima pana la o data limita - dupa 2 ani, ajunsese sa aiba un procent al grasimii corporale de doar 8.5%!

Modifică setările cookies