"Eram atat de grasa incat am DERAIAT un tren!" Transformare ULUITOARE! Cum arata acum! FOTO

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 17:04

	"Eram atat de grasa incat am DERAIAT un tren!" Transformare ULUITOARE! Cum arata acum! FOTO

O femeie din Marea Britanie n-a mai suportat sa se loveasca de problemele cauzate de greutate si a decis sa ia masuri. Momentul culminant a fost atuni cand un tren in miniatura pentru turisti a deraiat de pe sine din cauza ei! 

Kerry Hill, 30 de ani, a decis atunci sa renunte la pizza si alte mancaruri de tip fast food si sa treaca la o dieta sanatoasa si sa faca sport. 

Ea a slabit 70 kg iar acum se poate bucura mai mult de viata. "Mancam multe prostii, asta era problema mea. Inca de la micul dejun, uneori mancam pizza. Nu mai puteam continua asa. Momentul care m-a facut sa realizez in ce hal am ajuns a fost atunci cand am deraiat un tren in Exemouth. Nu mi-a venit sa cred, m-am izolat si am inceput sa plang! Trenul a cedat sub greutatea mea si a deraiat de pe sine. Soferul a venit si a spus ca nu mai poate continua pentru ca e prea multa greutate in partea din spate. Evident, acolo eram eu", a povestit ea in Daily Mail. 

"A fost groaznic, oamenii radeau de mine, m-au mutat ca sa poata repune trenul in functiune. Eram in mijlocul vacantei, mi-a fost rau pana la finalul ei. Atunci am realizat ca e timpul sa slabesc", mai povesteste Kerry. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies