El este vinovatul in cazul accidentului tragic in care Kobe Bryant si-a pierdut viata: "Avea interzis sa faca asta!" 

Kobe Bryant Gianna Bryant Virale El este vinovatul in cazul accidentului tragic in care Kobe Bryant si-a pierdut viata: "Avea interzis sa faca asta!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Februarie 2021, 10:23
Data actualizarii: Miercuri 10 Februarie 2021, 10:24

Kobe Bryant a murit, impreuna cu una dintre fiicele sale, pe 26 ianuarie 2020 dupa un accident de elicopter!

Tragicul accident a fost investigat din cauza conditiilor in care s-a produs. Elicopterul zbura, in ciuda faptului ca erau avertizari din cauza conditiilor meteo nefavorabile. 

Presedintele Comitetului National pentru Siguranta Transporturilor, Robert Sumwalt, a vorbit despre accidentul petrecut pe 26 ianuarie, in care pilotul elicopterului, Ara Zobayan a fost gasit vinovat. 

Sumwalt a declarat ca Zobayan, "pilota sub ordine de zbor care i-ar fi interzis sa patrunda in nori". Totodata, pilotul s-a dezorientat din cauza conditiilor meteo chiar inainte de prabusirea avionului, in ciuda faptului ca trebuia sa vada pe unde zboara. 

In urma anchetei, pilotul a fost gasit vinovat pentru modul in care a gestionat situatia si pentru alegerea de a vira la stanga, in loc sa urce elicopterul, pentru a incerca sa iasa din norii grosi. 

Inainte de prabusirea elicopterului, pilotul le transmisese controlorilor ca aeronava urca si a depasit plafonul de nori, insa elicopterul virase de fapt si cobora cu o viteza mare. 

Totodata, specialistii au anuntat ca nu s-a gasit niciun fel de defectiune mecanica la elicopter, care sa fi provocat prabusirea, care a fost incadrata la un accident. 

In accident si-au pierdut viata Kobe Bryant, fiica sa Gianna, Alyssa Altobelli, Keri Altobelli, John Altobelly, Payton Chester, Sarah Chester, Christina Mauser si pilotul Ara Zobayan.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!