record maci currin picioare virala Virale

Ea este tanara cu CELE MAI LUNGI picioare din lume! A intrat in Cartea Recordurilor si a uimit cu mesajul pe care l-a transmis! Ce a declarat

O adolescenta din Statele Unite ale Americii a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare din lume. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2020, 11:51
Data actualizarii: Miercuri 07 Octombrie 2020, 11:54

Maci Currin are doar 17 ani si a devenit cunoscuta dupa ce a surclasat-o pe rusoaica Ekaterina Lisina in topul femeilor cu cele mai lungi membre inferioare. Piciorul drept al americancei masoara 134,3 cm, iar cel stang ajunge la 135,3 cm lungime. 

Tanara a recunoscut ca nu ii este usor sa aiba picioarele atat de lungi, fiindu-i greu sa intre pe usile din casa, sa urce in masina sau sa isi gaseasca haine potrivite. 

Cu toate astea, Maci a spus ca se bucura de avantajul pe care il are atunci cand intra pe teren, in echipa de volei a liceului la care invata. 

Astfel, adolescenta le-a transmis tuturor celor care au atribute fizice neobisnuite sa nu se ascunda, ci sa se bucure de calitatile cu care au fost inzestrati. 

De altfel, ea incearca sa fie un exemplu pentru cei foarte inalti, devenind un personaj popular pe TikTok, platforma pe care posteaza videoclipuri in care isi pune inaltimea in evidenta. 

Potrivit jurnalistilor de la Daily Star, Maci Currin intentioneaza sa urmeze o facultate in Marea Britanie si vrea sa devina cel mai inalt model profesionist din lume.

Modifică setările cookies