Sylvaine Helaine Virale

E sau nu de SPERIAT pentru copii? Un educator de gradinita TATUAT pe tot corpul si-a pierdut locul de munca. A stat 460 DE ORE sub ac!

Sylvaine Helaine s-a declarat extrem de dezamagit pentru ca n-a mai fost lasat sa lucreze cu copiii din cauza aspectului fizic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 18:03
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 18:06

Povestea s-a petrecut la o scoala elementara dintr-o suburbie a Parisului, conducatorii unitatii de invatamant primind reclamatii in ceea ce priveste numarul mare de tatuaje pe care si le-a facut Sylvaine. In plus, el si-a transformat albul ochilor in negru printr-o interventie chirurgicala, sporindu-si si mai mult imaginea infricosatoare.

  • E sau nu de SPERIAT pentru copii? Un educator de gradinita TATUAT pe tot corpul si-a pierdut locul de munca. A stat 460 DE ORE sub ac!

"Cred ca s-a luat o decizie trista. Eu sunt profesor si imi iubesc meseria", a declarat francezul de 35 de ani, el fiind nevoit sa renunte la post dupa o plangere venita de la un copil de 3 ani care, culmea, nu se afla in clasa lui.

Conform propriilor dezvaluiri, Sylvaine Helaine a inceput sa se tatueze la varsta de 27 de ani, la Londra, intr-o perioada in care trecea printr-o "criza existentiala", iar de-atunci a adunat nu mai putin de 460 de ore sub ac, in saloanele de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!