Virale

"E nasol sa fii schilodul scolii". Transformarea uluitoare a unui pusti: cum arata dupa ce a petrecut 2 ore in sala de forta in fiecare zi, timp de 4 ani

Un pusti american in varsta de doar 20 de ani face senzatie in lumea pasionatilor de fitness, dupa ce a reusit sa isi transforme incredibil fizicul. Acesta a pornit de la stadiul de "aschiuta", insa acum castiga medalii la concursuri de profil.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2015, 17:27
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2015, 18:05

Brandon Walsh si-a inceput transformarea la varsta de doar 16 ani, fiind satul de faptul ca era luat in ras de colegii sai de scoala. Acesta voia sa practice lupte, dar nu indeplinea nici macar cea mai usoara categorie (46 de kilograme), astfel ca s-a apucat de "fiare".

Pustiul spune ca a petrecut zilnic, timp de 4 ani, cate doua ore in sala de forta, facand antrenamente de bodybuilding, dar si de powerlifting. Daca la inceput se chinuia sa impinga bara goala la piept, acum a ajuns sa fie un maestru al acestui tip de exercitiu.

"Tatal meu m-a ajutat sa imi dezvolt o gandire de campion, iar munca asidua m-a ajutat sa-mi ating obiectivele. Pana in ultimul an de liceu mi-am indeplinit misiunea si am devenit mai bun atat in sala, dar si in afara ei. Sportul a devenit un stil de viata si mi-am dedicat fiecare zi in acest sens. Esecul nu trebuie sa existe in vocabularul nimanui", spune el.

Brandon spune ca mananca uneori si de 7 ori pe zi si isi pune alarma la telefon pentru a-si aminti ca e momentul pentru o noua gustare.

Mai multe FOTOGRAFII in galeria de mai jos!

Modifică setările cookies