Virale

E INTERZIS de sexy! Cum arata tanara pedepsita pe viata pentru ca si-a aratat sanii pe stadion

Dupa modelul Kinsey Wolanski la fotbal, americanca Julia Rose (26 de ani) si-a facut reclama gratuita in marea finala a campionatului nord-american de baseball, meci disputat in urma cu jumatate de an.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2020, 14:44
Data actualizarii: Sambata 23 Mai 2020, 14:51

Daca Wolanski a scapat ieftin pentru a intrat pe teren la finala Ligii Campionilor, Julia impreuna cu o prietena de-a sa s-au ales cu o sanctiune extrem de dura.

  • E INTERZIS de sexy! Cum arata tanara pedepsita pe viata pentru ca si-a aratat sanii pe stadion

Astfel, dupa ce si-au ridicat tricourile in mod sincron in fata unui jucator care urma sa efectueze o aruncare cruciala, cele doua fete au primit din partea MLB interdictie pe termen nelimitat la partidele de baseball. „Ati violat normele de conduita ale spectatorilor pentru a va promova o afacere”, a fost justificarea oficială. Intr-adevar, Julia si amica sa Lauren Summer au incercat in acest fel sa creasca popularitatea unui magazin online pe care il detin impreuna.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

truth or dare

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

In fine, pentru Julia Rose nu e un capat de tara faptul ca nu va mai putea asista la meciurile de baseball, ea izbutind cu acel gest nebunesc sa-si creasca numarul de admiratori de pe pagina de Instagram. Astfel, aproximativ 4,7 milioane de persoane se bucura in prezent de fotografiile delicioase postate de Julia.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

me when someone asks what my ideal date is

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

Asa cum e la moda in prezent printre divele de pe retelele de socializare, americanca incearca sa forteze nota la maxim si sa ”fenteze” cenzura sexuala acoperindu-si subtil zonele intime.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

even if it’s not a convertible, you can still take the top off ????????‍♀️

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

Modifică setările cookies