"E incredibil ce pun in Shaorma" Englezii, oripilati la auzul ultimelor dezvaluiri! Ce fac patronii de Fast Food pentru a avea profit mai mare:

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Iulie 2013, 17:48
"E incredibil ce pun in Shaorma" Englezii, oripilati la auzul ultimelor dezvaluiri! Ce fac patronii de Fast Food pentru a avea profit mai mare:

►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

Preparatele din carne de miel sau oaie, facute la Fast Food sau in multe restaurante din Marea Britanie, nu contin DELOC carne de miel - este dezvaluirea facuta de jurnalistii britanici, care au purtat o ancheta in colaborare cu mai multe institutii oficiale.

Din dorinta de a se imbogati cat mai rapid si a avea un profit cat mai mare, patronii de restaurante inlocuiesc carnea de miel, preferata englezilor, dar si a majoritatii emigrantilor (acestia fiind de religie musulmana), cu carne de pui, vaca sau chiar porc.

Acestia folosesc diverse condimente si arome chimice, precum si "vopseluri" speciale sau nitrati pentru a schimba atat gustul cat si aspectul carnii, manati fiind de pretul mult mai mic al carnii de pui sau vita - 5 lire pe kilogram, fata de 13 sau chiar 15, cat costa cea de miel.

La doar cateva luni de la mega scandalul carnii de cal gasite in alimente pe care scria 100% carne de vita, englezii se declara acum extrem de ofensati.

"Ancheta purtata pana acum ne arata ca aceasta problema este destul de raspandita in Marea Britanie. Trebuie ca fiecare cetatean sa constientizeze ca poate fi oricand pacalit si sa fie atent ce cumpara", a spus si un reprezentant al celor de la Controlul Calitatii.

Principala problema a britanicilor este legata in acest moment de Fast Fooduri si Shaormerii, cele care vand sute de kilorame de astfel de carne in fiecare zi. De exemplu, spun cei care se ocupa de ancheta, in Birmingham, doar jumatate dintre preparatele cumparate erau din carne de miel, restul fiind dintr-un compus de pui si porc.

Citeste si: Imagine incredibila dintr-o fabrica Apple! Nu poti sa crezi ce faceau angajatii in timpul programului

Comisia de la Veneţia discută cu Iohannis despre Coduri. Iordache: "Pârâcioşi de serviciu"
BRAT