Virale

DRAMA fara margini in Italia! Fanul lui Napoli impuscat de fascisti e pe moarte! Anuntul facut de italieni:

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iunie 2014, 17:18
Data actualizarii: Marti 24 Iunie 2014, 20:30

Suporterul lui Napoli impuscat de fanii fascisti ai Romei e pe moarte, au anuntat medicii de la spital.

Site-urile din Italia au anuntat azi moartea fanului napoletan impuscat la Roma inainte de finala Cupei Italiei. S-a vorbit mult despre acest caz in Peninsula, fascismul fiind in continuare o problema mare in intreaga societate italiana.

Desi finala Cupei Italiei s-a disputat intre Napoli si Fiorentina, aripa fascista a galeriei Romei a provocat scandal pe strazi iar suporterul Ciro Esposito a ajuns impuscat la spital.

Spitalul din Roma a anuntat azi ca suporterul napoletan n-a murit, insa starea lui s-a agravat in ultimele ore. A suferit o infectie la plamani iar viata sa este sustinuta doar de aparate. E in coma ireversibila, scrie Gazzetta dello Sport.

Familia se pregateste de inmormantare, iar mama lui a anuntat ca il va ingropa la Napoli, acolo unde fanii echipei locale isi pot lua adio. "Stau aici pana la final!", a spus ea in fata camerelor.

Unchiul lui Ciro vrea dreptate si critica dur autoritatile din Roma. "Prefectul Romei trebuie sa demisioneze. Cerem sa se faca dreptate, nepotul meu nu era violent, iar acum moare din cauza unui fascist. A stat o ora fara sa primeasca ajutor, in ce societate traim?", a spus Enzo Espozito in Corriere dello Sport.

Si primarul Romei a fost criticat. "N-a venit si el odata sa-l vada". 

Primarul din Napoli in schimb si-a declarat sustinerea pentru familia supurterului. "Gandurile noastre se indreapta catre Ciro si familia lui in aceste momente. Ii vom ajuta cu orice este nevoie, e un moment extrem de dificil, dar inima lui inca bate", a anuntat Luigi de Magistris.

Asa arata suporterul fascist care l-a impuscat pe Ciro Esposito. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!