Virale

Dincolo de orice imaginatie! Costumul de baie cu care Blac Chyna a oprit timpul in loc

Recunoscuta pentru extravaganta sa dusa uneori la extrem, americanca Blac Chyna (32 de ani) a socat planeta cu ultima aparitie pe retelele de socializare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2020, 20:05
Data actualizarii: Sambata 23 Mai 2020, 20:06

Legata din punct de vedere familial de clanul Kardashian (are un copil cu fostul iubit, Rob, fratele celebrelor surori), Blac Chyna incearca sa le concureze pe Kim, Kourtney si Khloe la capitolul popularitate, avand si ea peste 16 milioane de admiratori pe Instagram.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seen her

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Astfel, vedeta de culoare s-a inspirat din apropierea verii si a realizat un shooting de exceptie la propria locuinta, punandu-si inca o data in valoare formele rubensiene cu care a dat deja pe spate o sumedenie de barbati. De aceasta data, pe langa fizicul demential, Blac Chyna a impresionat prin alegerea sa in ceea ce priveste costumul de baie.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What I wanted to do was to paint sunlight on the side of a house. ????

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Daca partea de sus a tinutei de culoare argintie e una clasica, senzationalul vine din modelul ”one piece” cu care americanca a reusit sa-si acoperere bazinul facand o generoasa economie de material. A iesit un tablou superb, in care Blac Chyna si-a scos in evidenta si multitudinea de tatuaje cu care si-a impanzit corpul. ”Ce am vrut sa fac a fost sa pictez lumina soarelui pe lateralul casei”, a fost mesajul ei usor misterios.

Modifică setările cookies