Virale

Dieta incredibila cu care aceasta femeie si-a transformat corpul! Ce mananca pentru a isi pastra forma de invidiat:

O australianca in varsta de 34 de ani sustine ca a descoperit "dieta minune, care a ajutat-o sa slabeasca si sa ajunga la o forma de invidiat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 18:23
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 18:40

Freelee, o australianca in varsta de 34 de ani, sustine ca a slabit circa 20 de kilograme cu o dieta extrem de controversata, bazata pe banane. "Monodieta" australiencei a provocat reactii din partea specialistilor in nutritie, care au argumentat faptul ca aceasta nu include nutrienti extrem de importanti pentru corp.

Chiar daca dieta este bazata pe un aliment foarte sanatos, neprocesat si nepreparat termic, specialistii spun ca aceasta nu este indicata, corpul omenesc avand nevoie de mult mai multe vitamine si minerale care nu se gasesc in banane.

Cu toate acestea, Freelee, cunoscuta si ca "Banana Girl", are o viziune diferita, acesta spunand ca "monodieta" este cheia unui corp perfect. De altfel, aceasta argumenteaza prin faptul ca a reusit sa slabeasca de la 70 la 50 de kilograme mancand chiar si 51 de banane intr-o zi, dieta fiind una fara restrictii in ceea ce priveste caloriile, cat timp acestea vin doar din banane.

Cu un aport caloric intre 2500 si 5000 de calorii pe zi, Feelee mai spune ca nu mananca niciun fel de aliment procesat si a adoptat regula "raw until four", adica mananca doar alimente crude pana la ora 4 PM.

Tot tanara australianca a dezvaluit ca a mai adoptat si alte diete, precum cea cu cartofi: "Mancam pana la 2.5 kilograme de cartofi pe zi".

Modifică setările cookies