Dezvaluiri incendiare! Georgina Rodriguez a povestit cum a cucerit-o Cristiano Ronaldo: "Este singurul care reuseste sa ma emotioneze in timpul unui meci"

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Juventus Torino Portugalia seria a Virale Dezvaluiri incendiare! Georgina Rodriguez a povestit cum a cucerit-o Cristiano Ronaldo. "Este singurul care reuseste sa ma emotioneze in timpul unui meci. Sunt norocoasa sa fiu iubita celui mai bun fotbalist din toate timpurile"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2020, 21:42
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2020, 21:55
Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez formeaza un cuplu de aproape 4 ani.

Intr-un interviu acordat pentru presa din Italia, Georgina a povestit detalii din viata ei emoroasa cu potughezul. De asemenea ea a declarat ca este pasionata de muzica si ca pana sa il cunoasca pe starul lui Juventus nu era deloc interesata de fotbal. Interviul a avut loc la Festivalul de Muzică de la San Remo, unde iubita lusitanului a fost prezentatoare.

"Am facut dans clasic pana la 17 ani. Necesita rigoare, sacrificiu zilnic, iar acest lucru m-a facut sa-mi tin capul pe umeri si sa dezvolt vointa de a progresa in fiecare domeniu al vietii", a povestit Georgina.

Iubita fotbalistului a spus ca pana sa il cunoasca pe portughez nu era pasionata de fotbal.

"Nu pot sa spun ca imi place, ma uit acum doar pentru a-l vedea jucand pe Cristiano. Este singurul care reuseste sa ma emotioneze in timpul unui meci. Sunt norocoasa sa fiu iubita celui mai bun fotbalist din toate timpurile", a povestit iubita lui Ronaldo. 

Inainte sa il cunoasca pe Cristiano, Georgina a lucrat in Madrid la o agentie de moda, apoi la un magazin Gucci, loc unde s-a intalnit pentru prima data cu starul portughez.

"M-a cucerit cu inaltimea, corpul si frumusetea sa. Ma clatinam pe picioare si o scanteie s-a aprins. Prima intalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistenta de vanzari. La cateva zile distanta, ne-am intalnit din nou la un eveniment al brandului si am putut sa vorbim intr-o atmosfera mai relaxata, in afara mediului de munca. A fost dragoste la prima vedere pentru amandoi", a declarat Georgina Rodriguez.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!