Virale

DEZVALUIRE incredibila despre Simona Halep! "Tatal ei l-a concediat cand a simtit ca e ceva!"

Primul antrenor al Simonei Halep, Ion Stan a vorbit pentru sportnews despre detalii nestiute de la inceputurile campioanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 08:50
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 09:04

Familia Halep si antrenorul sunt in relatii reci. Acestia contesta cele spune de el in presa, inclusiv faptul ca el ar fi antrenat-o vreodata, desi Stan sustine atlceva.

El a precizat cateva detalii nestiute din viata Simonei Halep intr-un interviu acordat celor de la Sportnews:

"Totusi am meritele mele. De atunci am invatat-o pe Simona loviturile cele mai bune. Drive-voley-ul l-a invatat de la mine… Acestea sunt loviturile ei castigatoare din ziua de azi.Nu stiu de vreun iubit, stiu doar ca familia ei o tine din scurt si are grija sa nu se apropie cineva de ea prea mult.

Cand nu merg parintii cu ea la turnee, se deplaseaza fratele ei. Stiu ca a avut o relatie cu un antrenor tanar care a antrenat-o inaintea lui Marcu (n.r. – Adrian Marcu). Nu-mi amintesc cum il cheama, dar tatal ei l-a concediat cand a simtit ca e ceva între ei. Nu i-a convenit ca Simona avea o relatie cu antrenorul", spune Ion Stan.

Andrei Mlendea se numeste cel care a antrenat-o pe Simona Halep, cel despre care face referite Ion Stan. Acesta are 29 de ani si este un fost jucator de tenis.

Sportnews noteaza ca relatia dintre Andrei si Simona Halep a luat sfarsit chiar inainte de turneul de la Indian Wells (3-10 martie 2013), cand a fost anuntat de familia sportivei ca nu mai vor sa continue colaborarea si ca noul antrenor va fi Adrian Marcu.

Modifică setările cookies