Detaliul RUSINOS pe care un CAMPION al Europei nu-l mai poate ascunde. Iubita l-a dat de gol: "O face intotdeauna pe PODEA!"

Detaliul RUSINOS pe care un CAMPION al Europei nu-l mai poate ascunde. Iubita l-a dat de gol: "O face intotdeauna pe PODEA!"

Canadianul Alphonso Davies, castigator al Ligii Campionilor cu Bayern, e in centrul unei dezvaluri din viata sa intima care a devenit virala.

Aflat in vacanta dupa tripla reusita cu echipa bavareza, Davies isi petrece timpul alaturi de iubita sa, Jordyn Huitema, la randul ei fotbalista, la Paris Saint-Germain. Cei doi si-au facut chiar un canal de Youtube, "Jordyn & Alphonso", pe care dialogheaza cu fanii pe diverse subiecte.

Intrebata ce o deranjeaza cel mai mult la partenerul sau, Jordyn a facut o marturisire hazlie, care l-a pus pe Alphonso intr-o situatie stanjenitoare. "Acest baiat ridica scaunul de toaleta si niciodata nu-l pune jos. Niciodata. Si intotdeauna face pipi pe podea", a spus iubita fotbalistului de 19 ani.

Chicotind, Davies a dat si un raspuns justificativ. "Eu locuiesc de unul singur. Baieti, intelegeti-mi lupta. E doar o picatura, prima picatura nu merge direct in toaleta. Merge mai la stanga sau mai la dreapta, fetele nu inteleg asta", a afirmat jucatorul lui Bayern.

Citeste si:alphonso davies
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Economiei: „Suntem în criză economică, dar este suprapusă peste o criză sanitară”
BRAT