Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez giovanni becali ioan becali Manchester United Virale

GALERIE FOTO Detalii uluitoare despre viața lui Cristiano Ronaldo: „Are un sexolog cu el! Știe când și cât să facă sex cu soția sa!” 

Superstarul portughez este foarte strict chiar și la 37 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 12:13
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 12:29

În vara lui 2021, Cristiano Ronaldo (37 ani) a decis să se întoarcă la Manchester United. Chiar dacă revenirea pe Old Trafford nu a fost precum a planificat, starul portughez este golgheterul „diavolilor roșii”, cu 17 goluri în Premier League și 6 reușite în Champions League. De altfel, Ronaldo a marcat 8 din ultimele 9 goluri în campionat pentru United. 

Iar Giovanni Becali (69 ani) a precizat că succesul și efeverscența lui Cristiano Ronaldo, chiar și la această vârstă, nu sunt întâmplătoare. Fostul impresar FIFA a dezvăluit că pe lângă preparator fizic, medic și nutriționist, superstarul a apelat și la un sexolog, și că inclusiv momentele intime cu Georgina Rodriguez (28 ani) sunt programate. 

Giovanni Becali: „Are programul făcut minut cu minut! Va juca până la 42 de ani” 

„Jucătorul trebuie să fie controlat, să aibă mereu specialiști lângă el. Să aibă un doctor, un preparator, un nutriționist, chiar și un sexolog. Trebuie să-i spună programul de somn, de antrenament, chiar și de sex.

Păi, Ronaldo, la 37 de ani, are programul făcut minut de minut. Știe și când să facă sex și cât să facă cu soția sa. Are un sexolog cu el și îi dă parametrii pe care trebuie să-i consume. Nu este o glumă, știu de la Jorge (n.r. - agentul lui Ronaldo). 

Când trebuie să facă sex și când să facă sex. Știe când să meargă și cu bicicleta, tot, tot. Ronaldo a muncit și muncește mult pentru a se menține. Nu este ca Messi. De aia va juca până la 42 de ani.

Știe când trebuie să ia avionul, știe când pleacă avionul nevestei. Pentru că el deține două avioane. Unul, al lui, unul, al nevestei. Știu toate astea de la Mourinho”, a dezvăluit Giovanni Becali pentru digisport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!