Detalii demne de un scenariu 'Breaking Bad'! Cartelul condus de El Chapo este DISPERAT: decizia luata de traficantii mexicani

El Chapoo breaking bad Virale Detalii demne de un scenariu 'Breaking Bad'! Cartelul condus de El Chapo este DISPERAT: decizia luata de traficantii mexicani
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iunie 2020, 12:35
Data actualizarii: Luni 08 Iunie 2020, 12:48

Traficantii mexicani au fost afectati de pandemia de Covid-19, care i-a fortat sa ia o decizie importanta.

Traficantii de droguri din Mexic, inclusiv cunoscutul cartel Sinaloa, condus de El Chapo, s-au bazat anterior pe importurile din Wuhan, China, insa pandemia de Covid-19 le-a dat peste cap planurile.

Acestia au ramas fara substantele chimice necesare pentru a prepara fentanil si metamfetamina si au fost nevoiti sa angajeze mai multi chimisti pentru a incerca sa faca drogurile din alte substante:

"Unele dintre carteluri au angajat chimisti si incearca sa-i determine sa dezvolte substantele chimice necesare pentru fabricarea drogurilor", a declarat Robert Almonte, experti federal al SUA, potrivit Daily Star.

Metamfetamina este un drog, bazat pe substante chimice, mult mai usor si mai ieftin de produs decat heroina, dar care are efecte similare si extrem de nocive asupra organismului.

Pe acelasi principiu se bazau si traficantii de droguri din celebrul serial Breaking Bad, care il aveau angajat pe chimistul Walther White pentru a le produce metamfetamina.

Breaking Bad este unul dintre cele mai apreciate seriale din toate timpurile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!