Virale

Descoperire URIASA dezvaluita de cercetatori! Pacientii infectati cu Covid-19 pentru a doua oara NU MAI TRANSMIT virusul! Anunt de ultim moment

Cercetatorii au anuntat cea mai importanta descoperire in lupta cu noul coronavirus.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2020, 16:23
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2020, 16:48

Covid-19 a marcat prima jumatate a anului 2020, fiind inregistrare aproape 5 milioane de azuri in toata lumea. Peste 320.000 de persoane au pierdut lupta cu virusul ucigator.

Cercetatorii anunta acum ca pacientii care au fost deja infectati cu Covid-19 si sunt testati pozitiv dupa ce s-au recuperat, nu mai raspandesc infectia mai departe.

Mai mult, corpul acestora dezvolta anticorpi care ii ajuta sa nu se mai imbolnaveasca, anunta Bloomberg.

Aceste teorii au mai fost speculate pana in prezent, insa nimeni nu le-a confirmat oficial.

Potrivit ultimilor dovezi dezvaluite de cercetatorii de la Centrul Coreean pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din Coreea de Sud, dupa eliminarea infectiei cu Covid-19, vindecare demonstrata prin teste care au iesit negative, pacientii care ies din nou pozitivi nu mai raspandesc virusul la alte persoane.

Conform studiilor realizate pe 285 de bolnavi, in organismul acestora se regaseau doar forme non-infectioase ale noului coronavirus.

In concluzie, cei care au fost deja infectati si vindecati de Covid-19 nu mai prezinta niciun risc si asta ar fi principalul motiv din spatele relaxarii masurilor impuse de pana acum.

Pacientii vindecati de coronavirus nu vor mai reprezenta un factor de risc in transmiterea virusului.

Modifică setările cookies