bear grylls Virale

Descoperire UIMITOARE a lui Bear Grylls! Ce a gasit in podul casei valoreaza peste 1 milion de euro!

►Comenteaza Bayern - Real LIVE, alaturi de Fernando Morientes! Pune-i intrebari AICI si #sharethesofa

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Aprilie 2014, 18:13
Data actualizarii: Marti 29 Aprilie 2014, 15:14

Bear Grylls va primi 1 milion de lire sterline pentru a scrie o serie de romane de aventura inspirate din peripetiile bunicului sau in al doilea razboi mondial. 

Grylls pregateste deja trei romane in care personajul principal va fi Dan Ranger, spion in al doilea razboi mondial pentru Marea Britanie. 

"Cred ca cititorii se vor bucura de aventuri incredibile, asa cum  nu au mai fost publicate pana acum", a declarat cunoscutul prezentator TV devenit faimos pentru seriile in care explica telespectatorilor cum sa supravietuiasca in salbaticie. 

Principala sursa de inspiratie a romanelor lui Grylls va fi bunicul acestuia, Brigadierul Ted Grylls. 

Acesta a fost insarcinat in timpul celui de-al doilea razboi mondial sa descopere si sa captureze oamenii de stiinta nazisti si secretele lor inainte ca acestea sa ajunge in mainile Armatei Rosii a lui Stalin la finalul celui de-al doilea Razboi Mondial. 

HITLER a sperat pana in ultima clipa ca cercetatorii lui ii pot aduce victoria printr-o serie noua de rachete balistice inercontinentale capabile sa transporte gaz paralizant in America. 

Documente declasificate de britanici abia in 2006 au scos la iveala faptul ca asemenea unitati din care a facut parte bunicul lui Grylls au capturat si adus in Anglia si SUA peste 1500 de cercetatori germani dupa 1945. 

"Rolul si memoria bunicului meu va avea ecou in primele trei carti. El a condus un grup ce avea misiunea sa captureze tehnologie naziista pentru Aliati. A fost o cursa intre Brtianici si Americani versus rusi, in timp ce Razboiul Rece a inceput, o cursa pe care noi am castigat-o in mare masura", mai spus Grylls. 

Grylls, care e Locotenent Comandor in rezerva, a dezvaluit ca nu stia foarte multe despre bunicul sau pana cand a gasit o serie de documente in podul casei. 

"Am gsit niste cutii militare vechi in pod cand am vandut casa bunicii mele, dupa ce a murit. A fost incredibil ce am gasit, o multime de documente sigilate pe care scris Top Secret. Harti vechi din matase, ordine codificate. Erau o multime de documente acolo, aranjate frumos, dar neatinse de la razboi", a spus Grylls. 

Bear Grylls e ajutat de fostul reporter Damien Lewis la scrierea acestor carti. Prima dintre ele, Ghost Flight, va fi publicata in luna mai a anului viitor. 

Modifică setările cookies