Decizie soc a Melaniei Trump dupa ce Trump a pierdut alegerile! Ce vrea sa faca fosta prima-doamna

Decizie soc a Melaniei Trump dupa ce Trump a pierdut alegerile! Ce vrea sa faca fosta prima-doamna

Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din America in fata lui Joe Biden.

Dupa acest lucru, sotia lui, Melania Trump, face numaratoarea inversa pana cand sotul ei va iesi din functie si poate sa divorteze de el, sustine fostul asisten al lui Trump, citat de Daily Star. Melania este casatorita cu Donald Trump de 15 si ani se gandeste sa divorteze de el dupa 4 ani tumultosi petrecuti la Casa Alba. 

Omarosa Manigault Newman vorbeste in cartea ei, "Unhinged," despre administratia Trump si despre casatoria presedintelui. Ea a detaliat ca de cele mai multe ori, prima doamna este respinsa de Trump.  

Luna trecuta a recunoscut pentru o emisiune din America ca ce a observat in ultimii 15 ani face pe orice sa se gandeasca.

"Este o casatorie foarte ciudata. Sunt foarte precauta sa vorbesc desore o casatorie, pentru ca nu stii niciodata ce sa intampla in spatele usilor inchise.  Ce am observat un ultimii 17 ani te face sa te gandesti. Uneori se plac, alteori ea este raspinsa de Trump", a spus scriitoarea.  

 Au purut multe videoclipuri cu Melania, care se stramba la el, fapt care a stranit multe speculatii. Mai mult de atat, s-a scris ca in 2016 cand a castigat alegerile Trump, sotia lui a izbucnit in lacrimi pentru ca nu se astepta niciodata sa castige. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Alertă în Europa, din cauza noilor tulpini de COVID. Harta restricțiilor impuse în fiecare țară
BRAT

Modifică setările cookies