Decizie INCREDIBILA luata de Simona Halep! "O sa fac asta timp de trei saptamani in Romania!" Nimeni nu se astepta sa auda asta!

Decizie INCREDIBILA luata de Simona Halep! "O sa fac asta timp de trei saptamani in Romania!" Nimeni nu se astepta sa auda asta!

Simona Halep a muncit mult pana la locul 2 mondial, performanta ce are nevoie de mari sacrificii. Din cauza orelor numeroase de munca, a deplasarilor si a disciplinei sportive in general, Simona Halep nu a avut ocazia sa viziteze locurile importante din Romania. 

Dupa ce a vizitat toata planeta, Simona Halep a decis sa revina in tara si sa incheie anul cu o vacanta prelungita pe plaiurile mioritice. 

Halep mai are de disputat turnee importante, dar a vobit deja despre perioada urmatoare de pauza. Simona joaca la Cincinnati, apoi la New Heaven, dupa care incheie seria de turnee de Mare Slem cu US Open. 

Pe 14 octombrie, Simona Halep se bate cu cele mai tari opt adversare din circuitul WTA la Turneul Campioanelor de la Singapore. E un fel de campionat mondial din tenis sau fazele finale ale Ligii Campionilor de la fotbal, competitie pe care Simona isi doreste enorm s-o castige dupa ce anul trecut s-a impus in Turneul Campionilor al esalonului secund din tenis. 

"Dupa Turneul Campioanelor de la Singapore, voi merge 3 saptamani in vacanta in tara mea, Romania pentru ca nu mi-am vizitat pana acum tara", a declarat Simona Halep inaintea partidei cu Maria Sharapova de la Cincinnati. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liviu Dragnea susține că a pierdut 50 de zile de libertate. A câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova
BRAT
Modifică setările cookies