Decizia incredibila luata de sotia lui El Chapo dupa ce a aflat ca traficantul nu va mai iesi in viata din inchisoare!

Decizia incredibila luata de sotia lui El Chapo dupa ce a aflat ca traficantul nu va mai iesi in viata din inchisoare!

El Chapo a fost condamnat la inchisoare pe viata in SUA. Decizia judecatorilor a fost "pedeapsa de viata, plus 30 de ani".

El Chapo Guzman, cel mai periculos si mai bogat traficant de droguri din istorie, cel despre care specialistii spun ca l-a depasit pe Pablo Escobar, a fost condamnat la inchisoare pe viata in Statele Unite. El va trai pentru tot restul zilelor intr-o celula, dupa ce a fost gasit vinovat pentru mai multe capete de acuzare. El Chapo a mai scapat o data dintr-o inchisoare, dar atunci s-a intamplat in Mexic. In SUA, el este incarcerat intr-un "SuperMax", sansele de evadare fiind zero.

Ce a facut sotia lui El Chapo dupa condamnare

Emma Coronel Aispuro, sotia lui El Chapo, a aflat ca nu il va mai putea vedea pe acesta decat la "vorbitor" pentru restul zilelor. Ea a luat o decizie cel putin ciudata. La scurt timp dupa condamnarea traficantului, Emma Coronel Aispuro a decis sa plece intr-o...vacanta.

Sotia lui El Chapo a mers in Italia si s-a relaxat la Venetia, iar dupa cateva zile a luat drumul Thailandei.

Emma Coronel Aispuro i-a daruit lui El Chapo doua fiice. Ea s-a casatorit cu traficantul cand avea doar 18 ani, diferenta de varsta dintre ei fiind foarte mare.

Emma Coronel Aispuro este nepoata unuia dintre "locotenentii" lui El Chapo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies