licitatie Virale

Dai 15 lei si poti castiga aceasta casa de 600 000 de euro! Proprietarul acestei vile a luat o decizie greu de imaginat

Oferta e cat se poate de reala si mii de oameni au intrat in cursa!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Iunie 2020, 18:43
Data actualizarii: Sambata 27 Iunie 2020, 18:44

Daca vreti o vila minunata in apropiere de Edinhurgh, acum e sansa voastra! Un milionar e gata sa renunte la ea si a organizat o loterie! Un bilet la extragere costa doar 3 euro, contravaloarea a mai putin de 15 lei. Proprietarul vrea sa doneze o parte din suma pe care o va lua pe casa unui hospice si s-a gandit la ideea unei contributii comune pentru a face vanzarea mai interesanta.

Casa de lux este evaluata la 600 000 de euro, are gradina si 5 dormitoare, garaj si o sauna in pod. Data limita pana la care doritorii puteau initial achizitiona tichete pentru loterie era 31 martie, dar din cauza pandemiei termenul a fost prelungit pana 20 decembrie.

Casa e la 25 de minute distanta de Glasgow si la 53 de Edinburgh.

  • Dai 15 lei si poti castiga aceasta casa de 600 000 de euro! Proprietarul acestei vile a luat o decizie greu de imaginat

"Am stabilit pretul acesta pentru tichetele de intrare in loterie ca sa poata participa toata lumea. Nu mi-a placut ideea ca cineva care vrea casa sa nu poata participa din cauza pretului", a explicat proprietarul casei., Phil Leckie, citat de Edinburgh Live.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!