Daca nu ar fi avut 125 de kg ar fi fost un om MORT! Un antrenor de arte martiale a fost injunghiat DE 7 ORI si a castigat lupta:

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Septembrie 2013, 17:20

	Daca nu ar fi avut 125 de kg ar fi fost un om MORT! Un antrenor de arte martiale a fost injunghiat DE 7 ORI si a castigat lupta:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Joe Latizo este un profesor de arte martiale care a reusit sa scape din fata unui criminal in serie care a terorizat SUA. Daca nu ar fi avut 125 kg acum ar fi fost mort. Lozito a reusit sa-l opreasca pe Maksim Gelman, un ucicas care a reusit sa omoare 4 oameni.

Antrenorul a fost injunghiat de 7 ori insa l-a pus la pamant pe criminal chiar in fata unui politist care se afla in acelasi metrou. Politistul nu a avut curajul sa intervina pana cand atacatorul nu a fost imobilizat.

Terrance Howell, politistul care a vazut scena a spus ca nu a intervenit de frica. A crezut ca acesta are la el o arma. Lazito a dat in judecata politia din New York pentru incompetenta insa nu a castigat. Tribunalul a dovedit ca politistul nu a fost obligat sa intervina, la presiunea avocatilor, iar omul legii a scapat cu fata curata.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT