Daca nu ar fi avut 125 de kg ar fi fost un om MORT! Un antrenor de arte martiale a fost injunghiat DE 7 ORI si a castigat lupta:

Sambata 14 Septembrie 2013, 17:20

	Daca nu ar fi avut 125 de kg ar fi fost un om MORT! Un antrenor de arte martiale a fost injunghiat DE 7 ORI si a castigat lupta:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Joe Latizo este un profesor de arte martiale care a reusit sa scape din fata unui criminal in serie care a terorizat SUA. Daca nu ar fi avut 125 kg acum ar fi fost mort. Lozito a reusit sa-l opreasca pe Maksim Gelman, un ucicas care a reusit sa omoare 4 oameni.

Antrenorul a fost injunghiat de 7 ori insa l-a pus la pamant pe criminal chiar in fata unui politist care se afla in acelasi metrou. Politistul nu a avut curajul sa intervina pana cand atacatorul nu a fost imobilizat.

Terrance Howell, politistul care a vazut scena a spus ca nu a intervenit de frica. A crezut ca acesta are la el o arma. Lazito a dat in judecata politia din New York pentru incompetenta insa nu a castigat. Tribunalul a dovedit ca politistul nu a fost obligat sa intervina, la presiunea avocatilor, iar omul legii a scapat cu fata curata.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
BRAT