Virale

CUTREMURATOR! INCREDIIBL! Cum comunica Schumacher cu sotia sa! Primele informatii dupa trezirea din coma! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iunie 2014, 08:41
Data actualizarii: Marti 17 Iunie 2014, 10:41

Luni a fost o zi mare pentru nemti. Nationala de fotbal a batut Portugalia cu 4-0 in primul meci de la Cupa Mondiala, iar Michael Schumacher s-a trezit din coma!

Vestea a provocat picarea site-ului Bild.de, cel mai citit ziar din Germania. Medicii de la Grenoble au anuntat ca Schumacher e in afara pericolului si l-au trimis la spitalul din Lausanne pentru recuperarea.

"Incepe o perioada lunga de recuperare", a anuntat Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, intr-un comunicat.

Spitalul in care este internat Schumacher se afla la 40 de kilometri de casa lui, situata pe lacul Geneva.

"Familia e cu el, sta intr-un loc amenajat special pentru intimitate si in care va primi cea mai buna ingrijire posibila", a anuntat purtatorul de cuvant al spitalului.

O prima mare victorie a lui Schumacher in cea mai grea cursa din viata lui!

A durat mult, dar drumul pana la revenirea totala poate fi si mai lung, anunta Bild! Pentru cateva saptamani bune, Schumacher a fost in pericol de moarte. Medicii l-au operat pe creier de mai multe ori ca sa elibereze presiunea acumulata in urma accidentului!

Dar isi va mai reveni la normal? Se intreaba Bild.

Schumacher e un luptator, iar sotia lui Corinna demonstreaza ca e la fel ca el. Merge de aproape 6 luni la spital si il implora sa se trezeasca. Daca timp de 169 de zile nu a primit un raspuns, acum Schumacher a dat semne de viata si a comunicat cu ea. Fostul campion inca nu vorbeste, dar comunica prin ajutorul ochilor. Cateodata respira singur, fara ajutorul aparatelor. Dar viata lui nu mai e dependenta de aparate.

La Lausanne, Schumacher a fost preluat de fizioterapeuti, care vor avea grija ca germanul sa poata merge din nou atunci cand isi va reveni complet.

Schumacher inca nu poate vorbi. Dar raspunde la vocile din jurul lui, mai ales la cea a sotiei sale. "Vorbeste limbajul inimii", scrie Bild. 

Modifică setările cookies