Cum voteaza Gigi Becali la referendumul pentru familie
Luni 01 Octombrie 2018, 16:41

Cum voteaza Gigi Becali la referendumul pentru familie

Gigi Becali spune ca intrebarea de la referendumul pentru familie este formulata gresit. 

Patronul FCSB are o opinie puternica despre referendumul pentru familie de pe 6 si 7 ocotombrie. Becali spune ca intrebarea de pe buletinul de vot este neclara.

„Referendumul este pentru salvarea copiilor si a nepotilor nostri, iar oamenii trebuie sa stie ce voteaza. Intrebarea trebuie sa fie foarte clara: Sunteti de acord ca familia sa se intemeieze doar intre barbat si femeie? Nu ne jucam. Mi se pare o manipulare din partea celor care au formulat aceasta intrebare, sa nu se duca lumea la referendum. Ori sunt anti-Dragnea si vor sa-l discrediteze si mai mult ori sunt impotriva legii. Este o mizerie, intoxicatii”, a declarat Gigi Becali pentru Libertatea.ro.

Intrebarea la care vor raspunde alegatorii cu „da” sau „nu” este „Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”, referendumul urmand sa aiba loc pe parcursul a doua zile, in 6 si 7 octombrie.

Pentru ca votul exprimat sa fie luat in considerare, numarul total al participantilor la vot trebuie sa fie de aproximativ 6 milioane.VIDEO PROTVPLUS.RO

A 20-a victimă a gripei de tip A. Sorina Pintea: Suntem în pragul unei epidemii de gripă