Cum arata omul care mananca 375 de kilograme de peste pe an! Are 7 mese si inghite 4.5 kilograme de mancare in fiecare zi

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Aprilie 2015, 12:36

	Cum arata omul care mananca 375 de kilograme de peste pe an! Are 7 mese si inghite 4.5 kilograme de mancare in fiecare zi

Are un fizic absolut incredibil si "rupe" fiarele in sala de forta. Dwayne "The Rock" Johnson, celebrul actor din Fast and Furious, The Game Plan sau Scorpion King, duce insa o lupta cu sine pentru a se putea mentine in forma maxima.

Actorul, fost wrestler, nu rateaza nicio zi de antrenament si, mai presus de toate, nici macar o masa. The Rock are o dieta draconica si ajunge chiar sa manance 5 kilograme de mancare intr-o singura zi, pentru a-si asigura toti nutrientii necesari.

Actorul de 42 de ani mananca o cantitate uriasa de proteina pentru a-si putea mentine masa musculara, iar mesele sale sunt bogate in macro, dar si micronutrienti.

Americanii de la Five Thirthy Eight au aflat dieta lui The Rock, una mult mai bogata decat a unui barbat de rand.

Daca un american de rand, barbat, in "floarea varstei", se alimenteaza cu circa 2.700 de calorii pe zi, The Rock ajunge sa depaseasca 5.000 de calorii.

Din cele 5.000 de calorii zilnice, peste 1.000 vin doar din peste. The Rock mananca mai bine de un kilogram de Cod intr-o zi, dar si 12 oua, gratar de vita si de puil, langa care adauga cartofi, orez sau legume.

Un calcul al celor de la Five Thirty Eight a evidentiat faptul ca actorul cheltuie cam 1.400 de dolari in fiecare an doar pe peste, Cod-ul fiind preferatul sau.

In total, The Rock se alimenteaza in fiecare zi cu aproximativ acelasi numar de grasimi ca un om normal, insa dieta sa este una mult mai bogata in proteine si carbohidrati.

Pe langa alimentatia stricta, dar foarte bogata, The Rock petrece si mult timp in sala de forta. Actorul nu rateaza niciun antrenament, chiar daca e nevoit sa filmeze si 12 ore pe zi.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Liderii G7 au fost numiţi "ipocriţi", după ce ar fi încălcat regulile de distanţare la o petrecere
BRAT
Modifică setările cookies