Cum arata bratul acestui barbat, cand se intoarce de la sala! Imaginea e socanta - FOTO
Joi 05 Iulie 2018, 14:09

Cum arata bratul acestui barbat, cand se intoarce de la sala! Imaginea e socanta - FOTO

A facut aceeasi poza inainte si dupa sala. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

O poza face senzatie pe Internet in ultimele zile. Imaginea mainii unui barbat inainte si dupa sala a strans mii de reactii din partea fanilor culturismului, diferenta dintre cele doua poze fiind una uriasa.

Barbatul s-a pozat cu mana pe volan, in drum spre sala, si apoi in aceeasi pozitie, venind de la sala. Diferenta este insa uriasa, acesta fiind extrem de vascularizat dupa ce a terminat sedinta de pregatire.

Comentariile fanilor nu au incetat sa apara, acestia spunand ca foloseste tot felul de steroizi, inclusiv diuretice, care il ajuta sa scoata apa din organism pentru a fi mai definit. Astfel de substante sunt folosite de culturisti si de sportivii de performanta ce trebuie sa faca slabire rapida.

Vezi mai jos cele doua imagini, a doua fiind pur si simplu socanta!Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor