Cum arata acest barbat dupa ce a mers pe jos 4800 de kilometri timp de un an de zile! Transformarea e incredibila. VIDEO 

Cum arata acest barbat dupa ce a mers pe jos 4800 de kilometri timp de un an de zile! Transformarea e incredibila. VIDEO 

Christoph Rehage este numele unui barbat care a trait o poveste incredibila de viata.

Pe 9 noiembrie 2007, acesta s-a decis sa inceapa drumul care avea sa ii schimbe total viata. Sa traverseze China pe jos. A mers pe jos peste 4800 de kilometri, oprindu-se un an mai tarziu, in octombrie 2008, plecand din Beijing pana la Urumqi.

Singurele pauze le-a facut in timp ce rezolva problemele cu actele, birocratice sau problemele personale, cand a trebui sa traverseze anumite distante scurte cu barca sau cu avionul.

"La ce ma gandeam cand mergeam? Nu stiu, la ce te gandesti intr-o zi normal. Uneori iti fuge mintea la unele lucruri, alteori nu. Uneori te gandesti la pasaport, pericole, dureri, rude si cei iubiti, alteori stai si canti tot felul de cantece prin desert. S-a intamplat sa fie si plictisitor. A fost insa si linistitor."

"De ce am facut asta? Am vrut sa-mi recastig viata. Sa recastig increderea asupra mea, sa imi elimin frica interioara care imi spunea ce sa fac. Multi se uita la mine acum si spun: "Vreau sa fiu liber precum acest om!", dar ei nu realizeaza ca intr-un moment am fost controlat de anumite lucruri, incat am simtit ca imi pierd controlul asupra mea...".

Povestea lui Christoph s-a transformat intr-un videoclip fantastic pe internet: "The Longest Way" (Cel mai lung drum), in care a fost prezentata transformarea sa incredibila.

The Longest Way 1.0 - walk through China and grow a beard! - TIMELAPSE from Christoph Rehage on Vimeo.

Citeste si:Christoph Rehage
VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies