Virale

Cum a murit printul VITEZIST al Germaniei. S-a izbit de zid cu motocicleta de 20.000 de euro

Printul Otto von Hessen al Germaniei, membru indepartat al familiei regale germane, a decedat duminica trecuta la numai 55 de ani, intr-un tragic accident de motocicleta.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 17:30
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 17:40

Incidentul s-a produs pe o autostrada din Bavaria, cel mai probabil viteza excesiva fiind motivul principal care l-a facut pe Otto sa se izbeasca mortal de unul dintre parapetii de protectie.

Mare pasionat de sporturile cu motor, neamtul se afla pe o motocicleta Ducati de ultima generatie, costul aproximativ al acesteia fiind undeva in jurul sumei de 20.000 de euro.
 

”Din motive inca necunoscute, motociclistul a pierdut controlul vehiculului, s-a abatut de la drumul normal si s-a izbit de parapet”, a fost primul comunicat al politiei germane.

Printul Otto avea insa antecedente in ceea ce priveste viteza, in 2010 fiindu-i ridicat permisul de conducere timp de 9 luni, tocmai din aceasta cauza.

El a facut parte din cunoscuta familie regala Hesse-Philippstahl, descendent al Regelui Frederic Wilhelm al III-lea al Prusiei, care a domnit pana in 1840. In ceea ce priveste linia de succesiune, Otto ocupa insa o pozitie extrem de indepartata, 1461.

In schimb, Otto von Hessen a fost un afacerist de succes si se ocupa de administrarea unor restaurante McDonalds. Era divortat din 2017 si avea patru copii.

Modifică setările cookies