Cum a ajuns acest pusti de pe Facebook sa omoare un mare lider interlop chiar in fata casei!

Cum a ajuns acest pusti de pe Facebook sa omoare un mare lider interlop chiar in fata casei!

Crima a avut loc pe 13 martie.

Frank Cali a fost asasinat in urma cu o saptamana chiar in fata propriei case, cand urma sa se urce in masina. Stirea a socat pe toata lumea, avand in vedere ca acesta era seful familiei mafiote Gambino, una dintre cele 5 mari familii mafiote din New York.

Pentru ca un mare sef mafiot sa fie ucis, trebuie acceptul celorlalti 5 sefi mafioti, insa crima a avut un total alt profil. Cali a fost omorat de un pusti oarecare, fara legaturi cu lumea mafiota. Acesta, din cate se pare, s-a razbunat pentru ca barbatul nu a lasat o nepoata din familie sa se intalneasca cu el.

Anthony Comello a fost intre timp arestat de politie si pus sub acuzare, iar lumea spune ca este doar o chestiune de timp pana cand acesta va fi asasinat de catre oamenii celui pe care l-a omorat.

Comello pare un pusti normal pe Facebook, neavand nicio legatura cu lumea interlopa. Din cate scrie presa din SUA, acesta a venit sa vorbeasca cu Cali pentru a primi acceptul acestuia sa iasa cu nepoata sa, insa discutia a escaladat repede, pustiul scotand un pistol cu care l-a impuscat pe Cali de mai multe ori, dupa care a fugit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a eliminat restricția de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca în România
BRAT

Modifică setările cookies