Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Manchester United Virale

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo o apără pe Georgina Rodriguez: „Sunt niște gunoaie! Îmi atacă în mod constant familia!” 

Cristiano Ronaldo a vorbit despre perioada dificilă pe care a trăit-o în ultimele luni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 15:57
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 16:03

Chiar înainte de Campionatul Mondial din Qatar, Cristiano Ronaldo (37 ani) i-a oferit un interviu exploziv lui Piers Morgan (57 ani). Starul portughez contestă modul în care este condus Manchester United, mărturisând că nu a avut parte de clemență când i-a murit copilul sau când fiica i s-a îmbolnăvit, și dezvăluie că nu are pic de respect pentru Erik ten Hag (53 ani), actualul antrenor. 

Cristiano Ronaldo condamnă mass-media

Cristiano Ronaldo a mărturisit că tragicul eveniment din familia l-a apropiat de Georgina Rodríguez (28 ani), iubita sa. Mai mult, fotbalistul a ținut să condamne mass-media pentru minciunile pe care le-a propagat în ultimele luni cu privire la familia sa. 

„Am devenit mai apropiat de Georgina (n.r. – după pierderea copilului). Am văzut viața cu alți ochi. Georgina este o femeie foarte puternică. Ne ajutăm reciproc. Ea s-a chinuit foarte mult în tinerețe, iar acum vede viața altfel. Chiar dacă este tânără, a suferit mult în Argentina. A avut problemele cu familia, a crescut singură.

M-a ajutat foarte mult. Este foarte matură pentru vârsta sa. Când eu sunt puțin jos, ea mă ridică. Ne ajutăm reciproc. Mă bucur că îmi este alături.

Mă deranjează când văd multe minciuni scrise despre mine și despre Georgina. În ultimele patru-cinci luni, am simțit că s-au intensificat criticile la adresa familiei mele. Nu înțeleg de ce, chiar și presa portugheză. Cred că gelozia are un rol important.

Cred că 90% dintre știri sunt minciuni, cei din presă sunt niște gunoaie! Nu toți, dar majoritatea. Nu spun adevărul și îmi atacă în mod constant familia. Este ceva greu de gestionat. Chiar recent am văzut niște articole urâte despre Georgina, nu înțeleg”, a spus Cristiano Ronaldo, într-un interviu acordat jurnalistului Piers Morgan.

Modifică setările cookies