Virale

Crimele Mafiei, decodate! Ce inseamna daca mortul are un pantof pe piept sau un cactus in buzunar

Vezi ce inseamna felul in care Mafia isi lasa victimele.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2019, 09:00
Data actualizarii: Duminica 24 Februarie 2019, 12:29

Mafia Siciliana este una dintre cele mai puternice organizatii criminale din lume, ajungand sa se extinda in toata Italia si apoi in intreaga lume. 

Mafiotii italieni au un stil personal de a trata problemele, iar crimele executate de acestia au de cele mai multe ori conotatii speciale, fiind lasate mesaje pentru a fi gasite de politie dar si de ceilalti membri interlopi.

Asasinatele Mafiei pot avea mai multe intelesuri, in functie de cum este gasit cadavrul. De exemplu, daca cadavrul este gasit cu pietre in gura, inseamna ca persoana respectiva a fost "turnator" la politie. Daca cadavrul a fost gasit cu un pantof pe piept, inseamna ca acesta a vrut sa paraseasca organizatia fara voia sefilor.

Crimele in care sunt taiate organele genitale pot insemna pedeapsa pentru crime sexuale, interzise de codul Mafiei, sau de adulter cu sotia unui alt mafiot, un lucru de asemenea interzis.

Un alt simbol al Mafiei este cactusul lasat in buzunarul victimei, care inseamna ca aceasta a furat din banii organizatiei.


VEZI SI:

**PLANETA CRAIOVA! Imagini needitate cu plecarea echipei la Bucuresti. Super VIDEO

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!