Virale

COSMAR pentru Becali! A fost fericit 24 de ore, acum va plati scump! Anuntul facut de autoritati

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 10:23
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 13:24

Patronul Stelei are probleme dupa permisia de 24 de ore de la Poarta Alba.

Declaratiile publice facute de Becali in cele 24 de ore de libertate nu vor ramane fara urmari. Sefii penitenciarului de la Poarta Alba au declansat o ancheta iar patronul Stelei risca sa ramana fara urmatoarele permisii pe care si le-a castigat in momentul in care a obtinut regimul deschis de detentie.

"Domnul Becali nu avea voie sa faca tot ce a facut in cele 24 de ore in care a fost liber. Dansul trebuia sa se duca in liniste acasa, sa-si vada familia in liniste, sa se prezinte cu documentul de eliberare provizorie la politia unde apartine si sa se prezinte la penitenciar la ora stabilita de conducere.

Din pacate, dansul a respectat doar ora la care s-a prezentat la penitenciar si faptul ca s-a dus cu documentul la politie cand a plecat si cand a ajuns acasa si cand a plecat de acasa. In rest, a incalcat aproape toate regulile unui detinut care iese pentru 24 de ore in permisie. Nu avea voie sa dea declaratiile respective presei, cu iz politic si asa mai departe. In zile urmatoare domnului Becali i se va comunica decizia conducerii dupa ce dansul a incalcat unele reguli", a declarat purtatorul de cuvant al penitenciarului Poarta Alba, Gabriel Botezan, in Fanatik.

Becali a iesit luni dimineata de la Poarta Alba si a ajuns dupa cateva ore la Bucuresti. El a vorbit cu presa timp de aproape 2 ore si a facut cateva declaratii cu caracter politic. "Daca iese Ponta presedinte ma gratiaza in secunda urmatoare. Si pe mine si pe Gica Popescu!", a spus patronul Stelei in fata camerelor.  

Modifică setările cookies