Cum a ajuns cel mai mare fan al Craiovei din Romania castigator la Masterchef! Povestea lui Ciprian Ogarca

Cum a ajuns cel mai mare fan al Craiovei din Romania castigator la Masterchef! Povestea lui Ciprian Ogarca

S-a nascut intr-o familie numeroasa cu 5 frati din Craiova. In prezent, Ciprian are 24 de ani si este agent de asigurari, dar si cel mai mare fan al Craiovei din Romania. Din dragoste pentru echipa sa, a strigat "Hai Craiova" in fiecare editie din acest sezon.

Cirprian Ogarca a plecat in Italia pentru a munci inainte de a incepe facultatea, sperand astfel sa isi poata ajuta familia. Dupa 3 luni a revenit in tara, afland ca a fost acceptat la facultate.

Mai tarziu, viata i s-a schimbat radical din cauza unui accident de masina, in urma caruia a stat imobilizat la pat doua luni.

Pasiunea pentru bucatarie a aparut inca din copilarie. Acasa tatal sau era cel care gatea si reusea mereu sa stranga toata familia in jurul mesei. De la el a furat toate secretele de baza ale bucatariei.

Si-a cucerit iubita cu taglieatele cu somon si sofran, fiind primul preparat pe care i l-a gatit. Preparatul sau favorit este piept de rata cu cus cus, stafide si ananas cu sos de soia.

“Ambtia de a-mi depasi limitele m-a adus la acest show, MasterChef pentru mine este cea mai mare provocare si merg pe premisa ca daca nu incerc totul in viata, nu am de unde sa stiu daca pierd chiar esentialu.”

Ciprian Ogarca este noul castigator de la Masterchef.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies