Cine sunt fratii Romeo, zisi si "belgienii", cei care au avut curajul sa fure cocaina de la albanezi!

Autor: Sport.ro
Luni 07 Ianuarie 2019, 10:45

	Cine sunt fratii Romeo, zisi si "belgienii", cei care au avut curajul sa fure cocaina de la albanezi!

Politia a facut peste 90 de arestari.

O ancheta de amploare a Politiei italiene a dus la nu mai putin de 90 de arestari, reusind sa destructureze o retea de trafic de droguri ce se intinde in toata Europa, inclusiv in zona balcanica.

Nu mai putin de trei familii interlope importante din Italia au avut de suferit din cauza arestarilor, clanurile Pelle, Giorgi, Romeo, dar si alte cateva factiuni independente. "Caracatita" era condusa de clanul Pelle, prin Domenico Pelle, cel care a venit la putere de curand, dupa ce tatal si apoi fratele sau mai mare au fost arestati.

Cei mai periculosi oameni dintre cei arestati sunt de departe fratii Romeo, trei la numar, liderul acestora fiind Domenico Romeo. Acestia au o factiune denumita "belgienii", deoarece incepand cu 2015 s-au ocupat de traficul din Belgia, acolo unde au reusit impresionanta performanta sa ii puna pe fuga pe mexicanii care controlau zona.

"Belgienii" au vrut sa isi extinda zona de influenta in Germania, insa au trebuit sa se faca disparuti dupa ce au furat 100 de kilograme de cocaina de la un clan albanez, marfa in valoare de 400.000 de euro.

Cei trei frati denumiti "belgienii" au reusit "performanta" de a se razboi cu mexicanii si sa fure cocaina de la albanezi, doua actiuni considerate deosebit de periculoase pe piata drogurilor.

In prezent, cei trei sunt in arest dupa ancheta ce a dus la peste 90 de arestari.

Dăncilă, desemnată oficial candidat la prezidențiale: ”Voi fi primul preşedinte femeie al acestei ţări"
BRAT